nega kože

Koža je odraz zdravja in nega kože igra pri tem močno vlogo

Najbrž se vsi strinjamo, da je najlepše, ko se v svoji koži počutimo najbolje. To vpliva na našo samozavest, pa tudi na naše splošno počutje. Zdrava koža diha, kar diha, je živo, in kar je živo, je potrebno negovati. Rože, kožo, hišne ljubljenčke in tudi pajke, če smo vraževerni ali pa se jih bojimo. Predstavljamo vam svoje tretmaje za nego kože.

Tretmaji za nego kože

Tretmaji so oblikovani po naprednih formulah, produkti, ki jih pri term uporabljamo, pa so sestavljeni iz visokokakovostnih sestavin. Ekipa strokovnjakov salona La Bonita je dokazala učinkovitost tretmajev, ki jih ponujamo, pri vseh vrstah problematične kože. Od tiste, ki je nagnjena k aknam, do pigmentne ali nagubane. Ne glede na to, ali iščete kremo proti staranju, izdelek za pomoč pri zdravljenju trenutnih simptomov ali pa potrebujete zgolj začetno analizo stanja kože, ste v salonu La Bonita v varnih rokah. Skupaj se bomo posvetili težavi, zanjo poiskali rešitev ter se lotili obravnave.

tretmaji za nego kože

Nega kože – naši tretmaji

Ker želimo biti prepoznani po kakovostnih storitvah, se držimo svojih prednosti. Te smo prepoznali na podlagi povratnih informacij svojih strank. Od drugih salonov nas razlikuje naša strokovnost. Obstoječe stranke to dejstvo še posebej rade izpostavijo, prav tako pa tudi individualen pristop ter dobro počutje v hramu lepote – našem moderno zasnovanem salonu La Bonita.

Izpostavljamo nekaj tretmajev, ki izstopajo po svoji napredni tehnologiji. Vabimo vas, da si za tretma, ki vas zanima, čim prej rezervirate svoj termin, saj koža ne počiva, in če ima težavo, bo ta z vsakim dnem le še večja in bolj poglobljena.

Glam Glow Deluxe

Razkošna nega obraza, ki predstavlja sam vrh kozmetične storitve. Več o tem →

Microneedling

Naravna, nekirurška in neinvazivna metoda, ki pomaga pri izboljšanju strukture kože in odpravljanju njenih nepravilnosti. Več o tem →

HydraFacial nega kože

Obrazna nega, ki zaseda prestol na področju medicinskega pristopa k negi kože. Več o tem →

Globinsko čiščenje in radiofrekvenca

Učinkovit in sodoben postopek čiščenja kože brez uporabe vroče pare. Koža je po postopku pomirjena, urejena, pore so ožje in barva kože je enotna. Več o tem →

Diamantni piling

Kdor je v našem salonu preizkusil tretma diamantnega pilinga, je odkril skrivnost lepe kože. Več o tem →

Naše spletna stran uporablja piškotke. S klikom na gumb "Sprejmem" sprejemate uporabo vseh piškotkov na strani.