Manikura

Klasična manikura

Manikira z lakiranjem

Klasična manikira ali manikura je tradicionalen način osnovne nege rok in nohtov z uporabo laka za nohte.

V salonu La Bonita postavljamo urejen videz na prvo mesto. Dobesedno od glave do pet. Pri našem delu prisegamo na kakovost in poudarjamo nujnost individualnega pristopa, saj se zavedamo, da je vsak človek unikat in tako unikatno je tudi njegovo telo.

manikura manikira

Z rokami sklepamo posle, pišemo nove zgodbe, urejamo videz, hrabrimo in tolažimo. Roke so čarobne, izpostavljene so praktično na vsakem koraku in so naše bogastvo. Zato si zaslužijo posebno pozornost in nego – manikuro (manikiro).

Z nego nohtov ne pridobimo samo lepega videza rok, temveč poskrbimo tudi za razvajanje. Dotik je močno zdravilo, kadar se prikrade slabo počutje, zato je manikura zelo priljubljen način sprostitve. Kaj je lepšega kot po napornem tednu ali mesecu sedeti v salonu in poslušati sproščeno glasbo, klepetati s svojo kozmetičarko in se hkrati razvajati ob dotikih rok, ki masirajo naše prste? Če smo vam uspeli pričarati ta katarzičen trenutek, vas vabimo, da ga doživite še v živo.

Naročite se na eno od naših storitev za nego nohtov in podarite svojim rokam razvajanje in mehkobo.

Preveri cenik
manikura

La Bonita SPA manikura

La Bonita spa manikura je razkošni tretma za nego rok in nohtov. Koncept smo zasnovali v našem salonu z mislijo na stranke, ki želijo svojim rokam podariti nego z najkakovostnejšimi izdelki. Spa manikira je v zadnjem času postala prava senzacija, saj vključuje tako globinsko nego s kakovostnimi izdelki kot tudi luksuzno razvajanje po stresnem vsakdanu. Uporabljamo organske izdelke.

Postopek:

Na začetku pripravimo razvajanje v spa kopeli, kjer se začnejo glavni koraki za pripravo nohtov in rok na tretma. Sledi piling za roke, ki odstrani odmrlo kožo in morebitne ostanke nečistoč na rokah. Nato naredimo klasično manikuro (manikiro).

Po tem koraku je na vrsti glavna točka razvajanja, spa maska za roke. Tu stranki nadenemo rokavičke za roke, ki vsebujejo bogato emulzijo, sestavljeno iz 100 % surovin iz obnovljivih rastlinskih virov, obogatenih z aktivnimi sestavinami, ki hitro mehčajo obnohtno kožico in navlažijo roke, hkrati pa preprečujejo glivične in bakterijske okužbe. Ko so roke in nohti popolnoma zaščiteni in nahranjeni, sledita masaža rok ter končno lakiranje nohtov.

IBX System – obnova in zdravljenje nohtov

Pri negi nohtov s sistemom IBX poskrbimo za intenzivno obnovitveno zdravljenje nohtov. Je idealna nega za vse uporabnice, ki prisegajo na permanentno/gelish lakiranje ter za osebe z mehkimi in krhkimi nohti. Še posebej priljubljena je med vrstami poklicev, kjer so roke precej izpostavljene in v stiku z vodo ali sredstvi, ki škodujejo površini kože in nohtov, in sicer medicinske sestre, natakarice, frizerke…

Preveri cenik

IBX Strengthen

Revolucionarni dvodelni sistem, ki omogoča naravnim nohtom lahkotno samostojno rast.

  • Uporablja se za učvrstitev naravnih nohtov, za zdravo rast in trdnost.
  • Dokončna tvorba IPN v notranjosti povrhnjice nohta.
  • Utrdi povrhnjico nohta s spajanjem zgornjih plasti ter nohtom zagotavlja čvrstost in zaščito.
  • Nanos mora biti vedno celoten, ne glede na to, ali ga uporabljate za zaščito pred permanentnim/gelish lakom ali za rast naravnih nohtov.
  • Posuši se z lučko LED.

IBX Repair

Pod permanentnim/gelish lakom ima funkcijo tesnila, ki preprečuje dehidracijo nohtov.

  • Popoln nanos IBX REPAIR deluje takoj, ko se začnejo plasti spajati in začne nastajati interpenetrirajoča polimerna mreža (IPN).
  • Preprečuje pojav »belih lis« na površini nohta.
  • IBX REPAIR je posebej namenjen poškodovanim nohtom; vključno s poškodbami, kot so razcepljeni nohti, plastenje in razslojevanje nohtov.
  • Deluje kot »obojestranski lepilni trak«, ki spaja poškodovane dele nohta.

Permanentno lakiranje nohtov

Privoščite svojim rokam razkošje in razvajanje, kot ga privoščite preostalemu telesu in svojim mislim. V našem salonu ponujamo permanentno/gelish lakiranje z visokokakovostnimi izdelki, s katerimi manikerke ustvarjajo popolne kreacije. Imamo posebej izostreno oko za detajle in urejenost nohtov ter smisel za barvno usklajenost. Uporabljamo vrsto permanentnega/gelish laka, ki zagotavlja obstojnost minimalno 14 dni, gladke, lepe in dolgotrajne rezultate ter je zato odlična izbira za vse ženske, ki iščejo polobstojno rešitev za lakiranje svojih nohtov. Po predpripravi nohtov sledi nanos laka, sušenje s svetlobo LED in končno urejanje nohtov. Gelish lak ne podari vašim nohtom zgolj lepega izgleda, temveč jih tudi ščiti pred zunanjimi dejavniki in tako poskrbi za njihovo zdravje in popoln videz.

Preveri cenik

Odstranjevanje permanentnega laka

Ko napoči trenutek za menjavo barve laka ali se preprosto naveličate izgleda nohtov, je čas za odstranjevanje permanentnega/gelish laka. Skrb za nohte je v genskem zapisu našega salona, zato ni presenečenje, da odstranjevanju laka namenimo ravno toliko pozornosti kot nanosu.

odstranjevanje laka na nohtih

Gelish lak odstranjujemo z električnim strojčkom ter ustreznimi brusnimi nastavki, ki lak odstranijo tako, da ne poškoduje nohtne površine. Nato preverimo zadostnost odstranjenega materiala in temu koraku sledita zgolj še poliranje nohtov in masaža s posebno kremo za nohte, ki poskrbi za hidracijo. Nego zaključimo z obogatenimi kapljicami, ki nohte globinsko nahranijo in poskrbijo za njihovo regeneracijo.

Preveri cenik