O nas

O salonu in nas

Dobrodošli v našem digitalnem kotičku za lepoto in dobro počutje

Sem Ines, diplomirana kozmetičarka in lastnica kozmetičnega salona La Bonita, ki je sad mojega dolgoletnega izobraževanja, raziskovanja ter ljubezni do dela z ljudmi. Prepričana sem, da je kakovostna storitev lahko najlepše darilo, ki si ga podarimo. Orientirana k pozitivnemu pogledu na svet upam, da je to začutiti tudi ob obisku v našem salonu.

o nas

V ponudbo sem želela vključiti široko paleto storitev za sprostitev telesa in uma. Po odzivih naših strank lahko rečem, da mi je uspelo. Imeti zgolj salon brez pravih strokovnjakov, pa čeprav z najbolj naprednimi aparati, je kot bi imeli hišo najboljše gradnje z napredno opremo bele tehnike, a brez električne energije.

Z leti je La Bonita postajala prostor prijaznih, toplih, strokovnih in k istim ciljem usmerjenih ljudi. Leta 2022 je ta prostor postal premajhen. Zato sem svojim cenjenim strankam želela ponuditi prijeten, moderen prostor, kjer se bodo sprostile in pozabile na vse težave in obremenitve, vsaj za čas, ko so pri nas. Svojim zaposlenim pa varen in domač prostor, kjer bodo svoje poslanstvo opravljali z veseljem in zadovoljstvom. Tako je nov salon našel svoj prostor v Bežigrajskem dvoru. Markantno ime in uresničitev dolgoletnih sanj. V novem salonu nadaljujemo s starimi vrednotami, ki temeljijo na profesionalnem in strokovnem pristopu.

Toplo vas vabim, da nas obiščete v fizičnem kotičku za lepoto in dobro počutje La Bonita, kjer vas bomo s fizičnimi dotiki prepričali, da je kakovostna storitev zares najlepše darilo, ki si ga lahko podarite.

– Vaša Ines

Kaj je novega na

Našem Blogu

Lasersko odstranjevanje dlak: Učinkovita in dolgoročno ugodna rešitev

V La Boniti smo ponosni, da lahko svojim strankam ponudimo napredno tehnologijo laserskega odstranjevanja dlak....

Poglej prispevek
Glam Glow Deluxe: Potovanje do popolne nege kože

Na robu mestnega vrveža, kjer se prepletajo zgodbe vsakdana, se skriva oaza miru in lepote....

Poglej prispevek
Lasersko odstranjevanje dlak v primerjavi z depilacijo: Katera izbira je najboljša?

Ko govorimo o odstranjevanju neželenih dlak, imamo na voljo številne možnosti: britje, puljenje, depilacijske kreme...

Poglej prispevek