O nas

O salonu in nas

Dobrodošli v našem digitalnem kotičku za lepoto in dobro počutje

Sem Ines, diplomirana kozmetičarka in lastnica kozmetičnega salona La Bonita, ki je sad mojega dolgoletnega izobraževanja, raziskovanja ter ljubezni do dela z ljudmi. Prepričana sem, da je kakovostna storitev lahko najlepše darilo, ki si ga podarimo. Orientirana k pozitivnemu pogledu na svet upam, da je to začutiti tudi ob obisku v našem salonu.

o nas

V ponudbo sem želela vključiti široko paleto storitev za sprostitev telesa in uma. Po odzivih naših strank lahko rečem, da mi je uspelo. Imeti zgolj salon brez pravih strokovnjakov, pa čeprav z najbolj naprednimi aparati, je kot bi imeli hišo najboljše gradnje z napredno opremo bele tehnike, a brez električne energije.

Z leti je La Bonita postajala prostor prijaznih, toplih, strokovnih in k istim ciljem usmerjenih ljudi. Leta 2022 je ta prostor postal premajhen. Zato sem svojim cenjenim strankam želela ponuditi prijeten, moderen prostor, kjer se bodo sprostile in pozabile na vse težave in obremenitve, vsaj za čas, ko so pri nas. Svojim zaposlenim pa varen in domač prostor, kjer bodo svoje poslanstvo opravljali z veseljem in zadovoljstvom. Tako je nov salon našel svoj prostor v Bežigrajskem dvoru. Markantno ime in uresničitev dolgoletnih sanj. V novem salonu nadaljujemo s starimi vrednotami, ki temeljijo na profesionalnem in strokovnem pristopu.

Toplo vas vabim, da nas obiščete v fizičnem kotičku za lepoto in dobro počutje La Bonita, kjer vas bomo s fizičnimi dotiki prepričali, da je kakovostna storitev zares najlepše darilo, ki si ga lahko podarite.

– Vaša Ines

Kaj je novega na

Našem Blogu

Zakaj je pedikura ključna za nego stopal skozi vse leto?

Skrb za naše noge je enako pomembna kot skrb za naš obraz ali telo. Vendar...

Poglej prispevek
Kakšna je skrivnost najlepše urejenih nohtov?

Zdravi nohti so odraz vašega splošnega zdravja, lepo urejeni nohti pa so vedno modni dodatek....

Poglej prispevek
Koža je odraz zdravja in nega kože igra pri tem močno vlogo

Najbrž se vsi strinjamo, da je najlepše, ko se v svoji koži počutimo najbolje. To...

Poglej prispevek