Oblikovanje obrvi

Oblikovanje obrvi

Anastasia Beverly Hills

Oblikovanje obrvi po metodi Anastasia Beverly Hills.

Se spomnimo časov, ko so bile v modi tanke obrvi? Ti časi so mimo. To ne pomeni, da tovrstno oblikovanje ni več prisotno, temveč zgolj to, da ni več modni trend v oblikovanju obrvi. V današnjih časih je trend naravna oblika obrvi z malo detajli. Naš poudarek je na oblikovanju obrvi po metodi Anastasia Beverly Hills, ki v kozmetičnem svetu pomeni sinonim za najlepše obrvi.

oblikovanje obrvi anastasia beverly hills

Oblikovanje obrvi – postopek

Za urejen videz obrvi najprej predel okoli obrvi uredimo z depilacijo (trakovi) in s pinceto populimo še preostale dlačice, ki jih depilacija ni dosegla. Končni rezultat popolnih obrvi dosežemo z dodajanjem senčke in gela za obstojnost barve.

Preveri cenik

Nepravilnosti pri oblikovanju

Kakršenkoli neprofesionalen poseg v naravno obliko vaših obrvi pomeni eksperiment, ki bo za rezultat najverjetneje imel posledice v redčenju dlačic, ki nikoli več ne bodo zrasle nazaj. V našem salonu smo se z leti spoprijeli z neštetimi težavami poškodovanih obrvi, ki ne rastejo več zaradi nepravilnega puljenja dlačic. Strankam s takšno težavo svetujemo in jih usmerjamo k izboljšanju stanja na profesionalen način. Tako obraz dobi nazaj svoj okras, lepo oblikovane obrvi, ki na obrazu zasijejo kot najlepši kos nakita.

profesionalno oblikovanje obrvi

Vsak obraz je unikaten in prav tako je unikatna vsaka linija obrvi.

Kolikor je oblik obrazov, toliko je različnih oblik obrvi. Imeti popolne obrvi pomeni zaupati svoji kozmetičarki. V našem salonu je to mantra, ki jo ponavljamo vsak dan, dan za dnem. Osvojite jo z nami in podarite svojim obrvem oblikovanje obrvi Anastasia Beverly Hills.

Preveri cenik