urejanje nohtov

Kakšna je skrivnost najlepše urejenih nohtov?

Zdravi nohti so odraz vašega splošnega zdravja, lepo urejeni nohti pa so vedno modni dodatek. Če vam je nega nohtov pomembna in ste ravno v iskanju ponudbe, vas vabimo, da si hitro izberete želeno nego in se prijavite na termin.

Nega nohtov

V kolikor pa bi še pred obiskom želeli nadgraditi znanje ali pa zgolj spoznati različne vrste nege nohtov, ostanite z nami pri teh vrsticah. Svojo rutino za nego nohtov lahko izvajate sami doma ali pa jo zaupate strokovnjakom.

manikira

Naša ekipa strokovnjakov ima dolgoletne izkušnje na področju nege nohtov, zato nas ni presenetil klic stranke pred nekaj tedni: [STRANKA] »Bojda znate pri vas še tako slabo izdelanim gelish nohtom povrniti življenje, da so videti kot najlepše negovani nohti. Kdaj lahko pridem?« Naše storitve vključujejo klasično manikiro (manikuro), pedikuro, gel nohte …, kar lahko štejemo pod modno oblikovanje nohtov, hkrati pa poskrbimo tudi za težave, ki se jih je potrebno lotiti z bolj medicinskim pristopom – na primer otiščanci, kurja očesa, trda koža na petah …

Hranilne kreme učinkovito mehčajo in gladijo kožo na nogah, ker zagotavljajo dolgoročno zaščito in hidracijo. Priporočamo uporabo visokokakovostnih krem, ki jih lahko kupite tudi v našem salonu. Klasična manikura/manikira, ki jo izvajamo v salonu La Bonita, zajema:

 • rezanje in oblikovanje nohtov (piljenje*, poliranje),
 • ureditev obnohtne kožice (striženje po želji stranke),
 • krajšanje/obrezovanje in oblikovanje nohtov po vaših željah,
 • razmastitev nohtov,
 • izbira laka za nohte po vaši želji (podlak, lak, nadlak),
 • uporaba oljnatih kapljic za hitrejše sušenje laka,
 • nanos negovalne kreme za roke, ki kožo navlaži.

* Uporabljamo pilice za enkratno uporabo.

Nega kože na rokah in nogah

Koža na dlaneh je nenehno izpostavljena zunanjim vplivom iz okolja, bodisi onesnaženosti, vplivom UV-sevanja, vremenskim spremembam … Zato je nega kože na dlaneh izjemno pomembna.
Če bi lahko izbrali najbolj posebno nego rok, ki jo izvajamo, bi to bila La Bonita SPA manikura / manikira. Je namreč pravi dragulj med negami. Primerna je za vse, ki želijo imeti urejene in globinsko nahranjene nohte ter kožo na rokah. Razkošna SPA manikura/manikira s posebno linijo ORGANSKIH izdelkov iz linije Dadi`Oil. Izdelki so sestavljeni iz treh certificiranih bogatih organskih olj:

 • avokadovo olje (visoka vsebnost vitaminov A in D),
 • ekstra deviško oljčno olje (protivnetna lastnost),
 • jojobino olje (za globinsko prodiranje),
 • naravni vitamin E (močni antioksidant – čudovit vonj, ustvarjen iz 21 eteričnih olj, se hitro vpije, deluje globinsko in ne masti kože).

Izdelki se hitro vpijajo in ne mastijo. Formula zadrževanja vlage poveča raven vlage v koži, izdelki ne vsebujejo sulfatov in parabenov ter so veganom prijazni (niso testirani na živalih). Enako pozornost kot nohtom na rokah posvečamo tudi nohtom na nogah, stopalom in na splošno koži na teh predelih.

pedikura

Vaša stopala lahko razvajate s tretmaji:

 • klasična pedikura,
 • La Bonita SPA pedikura,
 • medicinska pedikura,
 • zahtevna medicinska pedikura.

Medicinska pedikura je usmerjena v problematiko stopal in nohtov na nogah. Pri tem postopku rešujemo in zdravimo vraščene nohte (mehkejše nohte z opornico PODOFIX, trše s sponko 3TO), glivične nohte, kurja očesa in otiščance. Lahko jo kombiniramo s klasično pedikuro ali pa se osredotočimo na zgolj en problem. Vraščen noht vedno potrebuje nego in skrb, problem je dolgotrajen in ukvarjanje z njim je nujno potrebno.

Pri zahtevni medicinski pedikuri vam bomo oskrbeli in pomagali pri bolj zapletenih in specifičnih težavah, predvsem pa je na prvem mestu pomembno, da se te čim prej začnejo zdraviti. Zato vam polagamo na srce, da nas obiščete že ob začetku težav, kadar opazite, da z vašimi nohti nekaj ni prav. Ali pa ko si zaželite zgolj spremembe in novega modnega dodatka.

Naše spletna stran uporablja piškotke. S klikom na gumb "Sprejmem" sprejemate uporabo vseh piškotkov na strani.