Lasersko odstranjevanje dlak: Učinkovita in dolgoročno ugodna rešitev

V La Boniti smo ponosni, da lahko svojim strankam ponudimo napredno tehnologijo laserskega odstranjevanja dlak. Ta metoda združuje natančnost, učinkovitost in dolgoročno ekonomičnost, kar jo dela privlačno za širok spekter ljudi.

Kako poteka lasersko odstranjevanje dlak?

Postopek začnemo z individualnim brezplačnim posvetom, kjer določimo tip kože in dlak ter ustrezno nastavitev laserja. Med tretmajem naš laser oddaja koncentrirano svetlobo, ki jo melanin v dlaki absorbira. Ta absorpcija povzroči, da se toplota prenese na lasni mešiček, kar povzroči njegovo uničenje in s tem prepreči nadaljnjo rast dlak.

Diodni laser in njegova učinkovitost

Pri nas uporabljamo diodni laser, ki deluje pri valovni dolžini 810 nm. Ta tehnologija omogoča globlji prodor v kožo in s tem bolj učinkovito ciljanje na lasne mešičke. Diodni laser je znan po svoji visoki učinkovitosti in varnosti pri različnih tipih kože, zato je učinkovit tudi pri temnejši koži in s tem ga je možno koristiti tudi v poletnih mesecih.

Prednosti lasersko odstranjevanje dlak

Dolgotrajni rezultati: Naša metoda zagotavlja dolgotrajne rezultate, kar pomeni precej manj pogosto vzdrževanje v primerjavi z britjem ali voskanjem. Za optimalne rezultate je vzdrževalni tretma v večini primerov potrebno opraviti na eno ali dve leti.
Natančnost: Naši laserji natančno ciljajo na temne dlake, ne da bi poškodovali okoliško kožo.
Hitrost: Tretmaji so hitri, območje velikosti kreditne kartice se lahko obdela v približno eni minuti.

Dolgoročna ugodnost

Čeprav začetni stroški našega laserskega odstranjevanja dlak zgledajo višji, je na dolgi rok ta metoda bolj ekonomična. Brez potrebe po rednem britju, voskanju ali nakupu depilacijskih izdelkov, ki zahtevajo stalno ponovno investiranje, naša metoda zagotavlja dolgotrajno rešitev. Hkrati se vam pa tudi več ne pojavljajo vraščene dlake.

Posebne ponudbe

V La Boniti ponujamo konkurenčne cene za lasersko odstranjevanje dlak, saj smo oblikovali paket, tako da si ga lahko vsak privošči.
Za ženske, cena za celo telo (oz. več kot tri predele na telesu) znaša 165 EUR na tretma ali 145 EUR, v kolikor se odločite le za tri predele na telesu. Za moške, cena za celo telo (oz. več kot tri predele na telesu) znaša 185 EUR in 165 EUR, v kolikor se odločite le za tri predele na telesu. Te cene veljajo ob nakupu 10ih tretmajev in plačilu celotne kupnine vnaprej.

Obročno plačilo

Pri nas razumemo, da je finančna fleksibilnost pomemben del odločitve naših strank. Zato smo razvili več možnosti obročnega odplačevanja, ki so prilagojene različnim potrebam in okoliščinam. Stranke lahko izberejo možnost obročnega plačevanja s kreditno kartico, pri čemer ureditev obročnega plačevanja poteka neposredno preko njihove banke. Alternativno ponujamo tudi možnost obročnega odplačevanja neposredno pri nas v salonu, kjer se obroki poravnajo ob vsakem obisku.

Ker se tretmaji laserskega odstranjevanja dlak izvajajo na približno dva meseca, to omogoča, da se celotna kupnina razdeli in odplača v treh obrokih oz. v šestih mesecih. Vendar je treba upoštevati, da v primeru izbire obročnega odplačevanja neposredno pri nas, se končna cena poveča za 10%. Ta pristop omogoča našim strankam večjo prilagodljivost in udobje pri načrtovanju njihovega lepotnega režima, hkrati pa zagotavlja dostop do naših vrhunskih storitev. Cenik si lahko pogledate tukaj →

Za konec

V La Boniti smo zavezani k zagotavljanju napredne, učinkovite in varne metode za dolgotrajno odstranjevanje neželenih dlak. Z natančnostjo, hitrostjo in dolgotrajnimi rezultati je naša metoda idealna izbira za tiste, ki iščejo trajno rešitev. Z različnimi možnostmi plačila, ki jih ponujamo, je ta metoda dostopna širšemu krogu ljudi, ki želijo izboljšati svojo kakovost življenja in samozavest.

Naše spletna stran uporablja piškotke. S klikom na gumb "Sprejmem" sprejemate uporabo vseh piškotkov na strani.