Depilacija

Depilacija

Znebite se nezaželenih dlačic na vseh predelih telesa

Da je depilacija boleč način odstranjevanja dlačic, lahko označimo kot mit, ki ne drži popolnoma, zagotovo pa ne drži v našem salonu.

depilacija ostranjevanje dlačic

Tradicionalna in najbolj razširjena metoda dolgotrajnejšega odstranjevanja dlačic je zagotovo odstranjevanje s pomočjo voska. Poleg voska obstaja še vrsta drugih načinov, vsem pa je skupno eno – odstranitev nadležnih dlačic na mestih, kjer jih ne želimo videti. Da bi depilacija strankam ostala v spominu kot prijetna izkušnja odstranjevanja dlačic, je pomembno uporabiti kakovosten profesionalni vosek.

Preveri cenik

Depilacija z zlatim voskom

V našem salonu za depilacijo uporabljamo zlati vosek, po meri izdelan tekoči vosek vodilnega, svetovno priznanega španskega proizvajalca. Posebej izdelan za uporabo na obrazu in občutljivih delih telesa. Zlati vosek zagotavlja nežno odstranjevanje dlačic, in kar je najpomembneje, pomirja ter olajša občutek na koži po depilaciji. V kombinaciji z našimi neprimerljivimi storitvami depilacije, naredi celotno izkušnjo voskanja veliko bolj prijetno.

depilacija z zlatim voskom

Za zares posebno nežno izkušnjo voskanja najdete v naši ponudbi ekskluziven mehak vosek. Ta nebeški črni vosek zmehča kožo, olajša občutek bolečine ter odstranjuje celo najbolj trdovratne in miniaturne dlačice, dolge zgolj 1 mm.

Nova formula polimernega voska z nizkim tališčem za odstranjevanje brez trakov zagotavlja brezhibno depilacijo ob nizki temperaturi. Odpre pore v koži in se tesno oprime dlačic, kar zagotavlja lažje odstranjevanje. Dlačice odstrani s korenino vred, kar upočasni njihovo nadaljnjo rast.

Preveri cenik