Analiza kože

Analiza kože z diagnostično kamero

Analiza kože z diagnostično kamero za podrobno analizo kože. Koncept celotnega tretmaja temelji na meritvah, ki jih izvedemo s pomočjo diagnostične naprave. Le – ta združuje več meritev za popolno diagnostiko kože in je zaradi skupka teh lastnosti na našem tržišču unikat. Z njo merimo globino gub, 3D prikaz gub, pigmentacijo, akne, podkožne nečistoče, razširjenost por, prekomeren keratin, občutljivost kapilar, itd.

analiza kože z diagnostično kamero

Vsako stopnjo meritve lahko med tretmajem natančno spremljate na ekranu, kjer svojo kožo vidite v povečani velikosti za kar 10-krat. Pridobljene rezultate analiziramo in primerjamo s povprečjem v vaši starostni skupini, spolu in tipu kože, ter tako dodatno podkrepimo neodvisen pogled, ki daje podlago za oblikovanje individualnega programa za zdravljenje in obnovo kože.

Preveri cenik

analiza kože strokovni posvet

Pridobljene informacije iz analize nam služijo kot usmeritve pri svetovanju za izbrano salonsko nego ali opozorila po potrebni spremembi proizvodov za domačo uporabo. Z rezultati analize spremljamo izboljšanje in učinkovitost svetovane terapije. Na ta način z vami gradimo zaupanje, ki je po našem mnenju pri obravnavi kože izjemnega pomena.